top of page

Ons bedrijf

Gedreven door succes

Met veel liefde voor het vak en een grote technische kennis startte Jul Kenis in 2005 de BVBA KENIS SERVICE. Herstellingen uitvoeren bij de klant ter plaatse was het doel. Al gauw echter kwam de vraag of hij ook een volledige nieuwe hogedruk installatie wilde bouwen.

Dat gaat uiteraard niet alleen en al snel werd er een goede werkplaats gezocht en personeel in dienst genomen.
Gespecialiseerd in nieuwbouw, ontwikkeling en reparaties van vacuüm-drukinstallaties voor de cleaning sector, richten wij ons zowel op particuliere als industriële toepassingen. Vacuümwagens voor het reinigen van septische putten, hogedruk-wagens voor rioolonderhoud, combi-wagens, die beiden verenigt en ADR-wagens voor gevaarlijke stoffen. Maatwerk is een grote troef voor KENIS SERVICE BVBA. Elke klant kan tot in het kleinste detail mee bepalen hoe zijn installatie zal zijn opgebouwd. Ook renovaties van installaties, pomprevisies, keuringen, onderhoud van andere merken,… voor al deze diensten kan U terecht bij KENIS SERVICE BVBA.

Doorheen de jaren is Kenis Service blijven groeien tot het huidige team van gemotiveerde en bekwame werknemers. Als kers op de taart verhuisde in 2015 KENIS SERVICE BVBA naar een gloednieuw gebouw in de Antwerpse haven, volledig op maat gezet.

Niet alleen een goede kwaliteit van onze werk is belangrijk, ook een goede werksfeer dragen wij hoog in het vaandel. Op regelmatige basis wordt een personeelsactiviteit georganiseerd en ook het jaarlijkse fietsweekend mag steeds op een hoog aantal deelnemers rekenen.

Een goede service en snelle dienstverlening was steeds onze succesfactor en dat blijven we ook nu zeker nastreven.

bottom of page