top of page

Kenis Service wordt 18 jaar

Beste vrienden en volgers,


We zijn verheugd om met jullie te delen dat Kenis Service vandaag haar 18e verjaardag viert! 🥳 Het begon allemaal met de visie en passie van één man, Jul Kenis, die als zelfstandig technieker met een bestelwagen vol gereedschap aan huis kwam om aan ruimwagens te sleutelen. Zijn toewijding, vakmanschap en oog voor detail maakten al snel naam in de industrie. 🛠️


Wat begon als een bescheiden onderneming, groeide al snel uit tot een gerenommeerde ruimwagenbouwer in België, hierdoor werd het team al snel uitgebreid met An Cools en David Delcour. Ze hebben zich ingezet om de hoogste normen van kwaliteit en service te handhaven en ruimwagens te bouwen die aan de behoeften van onze klanten voldoen.


Vandaag de dag zijn we trots om te zeggen dat Kenis Service een gevestigde naam is in de wereld van ruimwagens. We hebben talloze klanten bediend en zijn blijven groeien en evolueren om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.


We willen al onze gewaardeerde klanten, vrienden en sympathisanten bedanken voor jullie vertrouwen en steun gedurende al die jaren. Zonder jullie zou Kenis Service nooit staan waar we nu staan.


Met vriendelijke groeten,


Het Kenis Service Team 🔧🚛Comments


bottom of page