top of page

Nieuwe Combi voor Derudder Cleaning

Trots op onze recente levering aan Derudder Cleaning  uit Deerlijk! Vorige week mochten we met Kenis Service een splinternieuwe MAN TGS 8x4 tridem afleveren, speciaal op maat gemaakt naar de wensen van de klant.


Dit indrukwekkende voertuig is uitgerust met een krachtige Samson vacuümpomp met een debiet van 3400m², waardoor het perfect voldoet aan de eisen van Derudder Cleaning.


Maar daar stopt het niet! Twee hogedrukpompen van Pratissoli met verschillende werkdruk en debiet maken dit voertuig multifunctioneel en uiterst efficiënt.


Achteraan op het deksel zijn twee haspels gemonteerd, en voor het kleinere werk is er zelfs een handig klein haspeltje naast de tank terug te vinden.


Last but not least, hebben we gezorgd voor twee branders waarmee het voertuig met warm water kan reinigen. Deze extra functie maakt het mogelijk om zelfs de meest hardnekkige vuilophopingen aan te pakken.


Wij zijn verheugd om samen met Derudder Cleaning te werken aan oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften. Bedankt voor het vertrouwen in Kenis Service!Blijf op de hoogte van Kenis Service en volg onze sociale media kanalen. Duik dieper in onze wereld vol innovatie, updates en meer.


 Facebook: Kenis Service bvba
Comments


bottom of page