top of page

Nieuwe Combi voor DEVIMAS SPRL

Met veel plezier delen we het nieuws van de oplevering van een gloednieuwe Combi, opgebouwd op een volledig lucht geveerde Volvo FM. Dit indrukwekkende voertuig is zojuist afgeleverd aan DEVIMAS SPRL uit Masnuy-Saint-Pierre, en we zijn enthousiast over de mogelijkheden die het biedt.

 

Deze Combi is uitgerust met een royale tank van 12500 liter en beschikt over een CVS Vacustar WR2500 met een indrukwekkend debiet van 2500m². Maar daar stopt het niet - we hebben ook een Pratissoli KF30 hogedrukpomp geïnstalleerd, met een debiet van 106l/min en een werkdruk van 200bar.

 

Wat dit project extra speciaal maakt, is dat het volledig is ontworpen volgens de specifieke eisen en wensen van onze gewaardeerde klant. Bij Kenis Service streven we er altijd naar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

 

Namens het hele team willen we DEVIMAS SPRL bedanken voor het vertrouwen in ons en voor de geweldige samenwerking. We kijken ernaar uit om te zien hoe dit voertuig hen zal helpen bij hun dagelijkse activiteiten.

 

 

Blijf op de hoogte van Kenis Service en volg onze sociale media kanalen. Duik dieper in onze wereld vol innovatie, updates en meer.


🌐 Website: www.kenisservice.be/
Comentários


bottom of page