top of page

Nieuwe Combi voor 't Ruimerke

Kenis Service kondigt vol trots de succesvolle oplevering aan van het eerste voertuig uit een bestelling van 4 Combi wagens voor 't Ruimerke BV uit Boom!

 

Deze Combi is opgebouwd op een Renault Truck C Range Tridem en beschikt over een JUROP PR 330 vacuümpomp, perfect voor alle zuigwerkzaamheden. Daarnaast is er gekozen voor een Pratissoli KF30 hogedrukpomp, waardoor de efficiëntie verder wordt verhoogd.

 

Om het werk te vergemakkelijken en de taken vlotter uit te voeren, is er een magazijnhaspel gemonteerd op het achterdeksel. Hierdoor kunnen zuigslangen moeiteloos worden opgeslagen en gebruikt worden wanneer dat nodig is.

 

Met deze indrukwekkende toevoeging aan het wagenpark van ’t Ruimerke BV zijn ze gewapend  om de klant nog beter van dienst te zijn en alle verwachtingen te overtreffen. Dank aan 't Ruimerke BV voor het vertrouwen in Kenis Service. Samen streven we naar succesvolle projecten!

 

 

Blijf op de hoogte van Kenis Service en volg onze sociale media kanalen. Duik dieper in onze wereld vol innovatie, updates en meer.


🌐 Website: www.kenisservice.be/
Comments


bottom of page