top of page

Nieuwe Combi voor Vidange Efficace

Vorige week hebben we een prachtig nieuw voertuig mogen afleveren aan de firma Vidange Efficace uit Waver. Dit indrukwekkende voertuig is een MAN TGS 6x2, speciaal uitgerust met een veelzijdige Combi opbouw.


De Combi opbouw is voorzien van een krachtige CVS VacuStar WR3100 vacuümpomp met een debiet van 3100m³/h, wat zorgt voor optimale prestaties. Daarnaast is er een Pratissoli KS36 hogedrukpomp geïnstalleerd met een debiet van 138l/min bij een werkdruk van 160 bar, perfect voor de meest veeleisende klussen.


Dit voertuig is volledig ontworpen aan de wensen van Vidange Efficace, met onder andere twee ruime werkkasten achter de cabine, een transformator voor 230V, een JUROP haspel achteraan op het deksel, en een kleiner haspel rechts achteraan. Dankzij deze aanpassingen is het voertuig een ware krachtpatser, die compact en veelzijdig inzetbaar is.


We zijn trots op deze samenwerking en willen Vidange Efficace hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons. Samen kijken we uit naar nog succesvolle projecten samen!

 


Blijf op de hoogte van Kenis Service en volg onze sociale media kanalen. Duik dieper in onze wereld vol innovatie, updates en meer.


🌐 Website: www.kenisservice.be/
コメント


bottom of page