top of page

Nieuwe Rioolcombi voor Aquamella BV

Afgelopen week hebben we met Kenis Service deze gloednieuwe rioolcombi afgeleverd aan Aquamella BV uit Melle.

 

Dit indrukwekkende voertuig, opgebouwd op een Mercedes-Benz Arocs Tridem, is uitgerust met een krachtige VacuStar WR 4100 vacuümpomp van CVS. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook twee hogedrukpompen gemonteerd: een grote URACA-hogedrukpomp voor het reinigen van riolen en een handige Pratissoli-hogedrukpomp voor het fijnere werk.

 

Om het werk van Aquamella te vergemakkelijken, hebben we een zuigcassette bovenop de tank geplaatst, samen met een zwenkbaar rioolhaspel. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we zelfs een uitschuifbare lier gemonteerd op dit haspel, waardoor hun taken nog efficiënter worden uitgevoerd.

 

We zijn trots dat we Aquamella kunnen ondersteunen met deze nieuwe aanwinst en we zijn ervan overtuigd dat dit voertuig hun dienstverlening naar een hoger niveau zal tillen.


Namens het gehele team van Kenis Service wil ik onze oprechte dankbaarheid uitdrukken voor jullie recente aankoop van de nieuwe rioolcombi. Jullie vertrouwen in ons bedrijf en onze producten betekent enorm veel voor ons. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en jullie te ondersteunen bij al jullie toekomstige projecten.

 

 

 

Blijf op de hoogte van Kenis Service en volg onze sociale media kanalen. Duik dieper in onze wereld vol innovatie, updates en meer.


🌐 Website: www.kenisservice.be/
Comments


bottom of page