top of page

Overbouw Combi Trekker/Oplegger voor Maxi Cleaning BV

We hebben weer een prachtige levering achter de rug bij Kenis Service!


Deze week mochten we met veel trots onze overbouw Combi oplegger afleveren aan Maxi Cleaning BV uit Zaventem. De tank van maar liefst 25.000 liter werd succesvol overgebouwd van een bestaande oplegger naar een gloednieuwe oplegger van AJK.

 

Maar dat is nog niet alles! Ons toegewijde team heeft niet alleen gezorgd voor een vlekkeloze overbouw, maar de volledige opbouw werd ook voorzien van een gloednieuwe laag verf, waardoor de oplegger er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook beschermd is voor vele kilometers op de weg.

Daarnaast hebben we de oplegger uitgerust met een nieuwe, moderne sturing van Kenis Service en op het achterdeksel nog een klein hogedrukhaspel gemonteerd, zodat Maxi Cleaning nog efficiënter te werk kan gaan.


En laten we niet vergeten dat de trekker, een MAN TGS, die voor deze oplegger staat, een jaar geleden ook door ons werd opgeleverd. We hebben ervoor gezorgd dat deze naadloos kon worden gekoppeld aan zijn nieuwe oplegger. De trekker is uitgerust met een CVS vacuümpomp met een indrukwekkend debiet van 3100m². Daarnaast hebben we ook nog een Pratissoli KT28 hogedrukpomp gemonteerd, met een debiet van 70 liter bij een werkdruk van 200 bar.


We willen Maxi Cleaning enorm bedanken voor het vertrouwen in ons en voor deze geweldige samenwerking! Op naar vele succesvolle kilometers samen!

 

 

Blijf op de hoogte van Kenis Service en volg onze sociale media kanalen. Duik dieper in onze wereld vol innovatie, updates en meer.


🌐 Website: www.kenisservice.be/
Comments


bottom of page