top of page

Teambuilding Dag met Kenis Service

Afgelopen zaterdag was een dag vol verrassingen en avonturen voor ons team! We wisten alleen dat we naar Diepenbeek zouden gaan, maar wat er op ons wachtte, was echt bijzonder.


Bij aankomst kregen we een initiatie in het hanteren van roofvogels bij Valkerij Dominique. Eerst leerden we hoe we knopen moesten leggen om de vogels vast te binden, en daarna leerden we hoe we moesten loeren. Na deze voorbereidingen kwamen de indrukwekkende roofvogels tevoorschijn en vlogen ze van hand naar hand. Deze unieke ervaring bracht ons echt dichter bij elkaar als een team.


Na deze geweldige activiteit reden we naar Hasselt voor een uurtje petanque bij Apéro Boules. Danny gaf ons een korte maar leuke initiatie in zijn hobby.


Onze volgende stop was het Jenevermuseum in Hasselt, waar we een leerrijke rondleiding kregen over de rijke geschiedenis van jenever. We sloten dit bezoek af met een heerlijk digestief.


De dag werd afgesloten met een lekker hapje en een gezellige babbel bij Maison Mathis, een perfecte manier om zo'n fantastische dag af te ronden.


Een grote dank aan Danny voor de geweldige organisatie en aan Kenis Service voor deze prachtige dag. We zijn weer helemaal opgeladen en dichter bij elkaar gekomen als team!Blijf op de hoogte van Kenis Service en volg onze sociale media kanalen. Duik dieper in onze wereld vol innovatie, updates en meer.


🌐 Website: www.kenisservice.be/Commentaires


bottom of page